Do you need detailed information about our products? Register here to access the spec sheets directly from the product's page.

Facebook-link Facebook  /  Instagram-link Instagram  /  Pinterest-link Pinterest  /  Twitter-bird-light-bgs @agapedesign
 /  De_club de club
 
ITA / ENG
 

 

Products

  • Categories
  • Catalogues
  • Download
  • Contract
  • News

    Press

    Company

    Contact

    Service and support

     
     

    Contract — Howick Place, London

     
     

     
    Country: United Kingdom
    Architect: Squire and Partners
    Typology: residential
     

    Located in a renovated former post office, Howick Place is an imposing red-brick building near Victoria station in London. The project retains many of its original Victorian features with the addition of modern elements. The Pear C washbasins with Fez taps are set in rigorous and contemporary interiors.


    awards: 2011 New London Awards – Conserving category
    2011 RIBA Award 2011

    photography: Will Pryce, James Balston