Agape

Product finder

Category
Materials
Collection
Designer
Lato, designed by Benedini Associati is a program composed of storage units characterised by ample dimensions and multiple front finishes.The storage units’ casings are made in plywood with oak veneer or in reconstituited wood whit teak finish or varnished in white, grey or in RAL colourings on request. The front of the drawers are in plywood with oak or teak veneer, varnished or in leather, metal, marble or glass (glass while stocks last). The Lato containers can be installed under the Ell top/basin or used with countertop basins, eliminating the need for a countertop.
Variants available
Configure

ALC2_
Casing h 20 cm (7" 7/8)

Main Measurements

Height

20 cm

7" 7/8 inches

ALD2_
Drawer h 20 cm (7" 7/8)

Main Measurements

ALF2_
Drawer front

Main Measurements

Height

20 cm

7" 7/8 inches

ALG2_
Open compartment

Main Measurements

Height

20 cm

7" 7/8 inches

Designers

Benedini Associati

Benedini Associati was established in 1999 as a spin-off of the Benedini & Partners architecture firm. The main themes are interior design and architecture. It includes Bibi, Camilla, Giampaolo Benedini. Since 2013 Camilla decides to continue an independent professional path for the design of commercial and museum installations.

Show more
Other Lato products

Lato contenitore h 40 cm
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2015

Other Storage units wall mounted

Flat V
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2012

Flat XL contenitore a giorno h 40 cm
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2002

Flat XL contenitore h 20 cm
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2002

Flat XL contenitore h 40 cm
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2002

Lato contenitore h 40 cm
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2015

Lift
Storage units / wall mounted
design Benedini Associati, 2018

Monolith
Storage units / wall mounted
design RD Agape, 2017

Plus
Storage units / wall mounted
design Javier López, 2015

Request information